Måske har du købt et nyt hus, som er et rigtigt gør-det-selv-projekt, eller måske har din bolig bare brug for et ansigtsløft. Uanset hvad der er årsagen, så er sommeren det perfekte tidspunkt til at udføre denne slags projekter. Herunder får du nogle råd til at give din bolig en make-over, så din bolig kan få n opgradering og stadig udstråle din personlighed.

 

Byt med familie og venner

Du kender det sikkert godt. Uden grund er du blevet træt af et møbel eller nogle af dine nipsting. Der er som sådan ikke noget galt med tingen, men du er bare træt af at se på den. Og du er langt fra den eneste, som har det på den måde. Den følelse får alle, så hvorfor ikke udnytte det? Aftal med dine venner og familie at I hver skal finde et bestemt antal ting, som I gerne vil bytte med hinanden. Så kan det være, at du endelig kan få fingrene i den vase, som du altid har kigget på hjemme hos din veninde. Og hvis du ikke får noget nyt med hjem, så har du sikkert haft en hyggelig dag.

 

Loppemarkeder

Sommeren er højsæson for loppemarkeder. Overalt i Danmark er det muligt at gøre gode køb, som ikke vil ruinere din pengepung. Du har jo nok ikke brug for et online kassesystem, men forsøg alligevel at finde store møbler som sofa, spisebord, gulvtæpper og så videre. De store møbler vil kunne ændre din indretnings look radikalt og hurtigt. Find nogle møbler med charme og sjæl, men som alle har en eller anden form for rød tråd – for eksempel kunne alle møblerne have trædetaljer, eller også kunne de alle indgå i samme farvepalette.

 

Salgsportaler

Hvis du er bange for at blive solbrændt, så kan du også sagtens finde brugte ting hjemmefra. På Facebook er der for eksempel mange grupper og nu en hel underkategori, Facebook Marketplace, dedikeret til videresalg af brugte ting og sager. Du kan selvfølgelig også lede på Den Blå Avis og mange flere steder. Det smarte ved online salgsportaler er, at du også kan eftersøge helt specifikke ting. Hvilket vil sige, at du ikke skal haste direkte ned i Magasin og købe de dyre nipsting. I stedet kan du med is i maven eftersøge dem på online salgsportaler. Hvis det ikke lykkedes, så kan du jo altid tage ind til Magasin alligevel og købe det, som du gerne vil have.