Annonce

Kender du forvirringen af, hvor alle dine penge er forsvundet hen? Måske formår du ikke at spare lige så mange penge sammen, som du håber på. Eller måske føler du ikke at du har nogle penge tilbage, når regningerne er betalt? Rigtig mange, glemmer i hverdagens stress, at sætte sig tid af, til at genoverveje deres budget. Dog kan du måske spare mange penge, ved at finde bedre tilbud. Du har måske mulighed for at spare, ved at undersøge om der findes billigere fagforeningspriser?  I denne artikel får du råd til, hvordan du kan få et bedre overblik over din økonomi, og hvilke abonnementer du kan genoverveje, for at spare penge.

Har du de billigste abonnements?

En æder når det kommer til ens økonomi er regningerne. Rigtig mange har de samme abonnements som de har haft i de sidste fem. Dette kan ofte være en ulempe. Både fagforeninger, mobilselskaber, tv-bokse, og forsikringer kæmper en lang kamp om at tilbyde mest til mindst penge. Du kan derfor spare penge, hvis du undersøger markedets muligheder for billigere abonnement. Lige meget hvad du søger, skal du altid være opmærksom på, hvad du får for dine penge. Hvis en fagforening for eksempel tilbyder gratis foredrag i nærheden af dig, eller andre tilbud som du synes er aktuelle, kan det være at den er et bedre match til dig. I forhold til dit mobil abonnement, skal du sørge for, kun at vælge det du har brug for. Vælger du at ringe firmaerne op, er der mulighed for at du kan forhandle priserne længere ned.

Få et overblik over din økonomi

En god måde at spare penge sammen, er ved at få et godt overblik over din økonomi. Du kan med fordel booke et møde med din bankrådgiver, som kan hjælpe dig med fif og råd. Først og fremmest er det vigtigt at du udregner hvor mange penge du bruger på de forskellige udgifter. Du kan med fordel få alle dine regninger samlet ét sted, og kalde den konto for: ’Regninger’. Ved at udregne dit månedlige forbrug på mad, kan du lave en konto til dit madforbrug. De resterende penge kan du derefter inddele i en konto til opsparing, og en konto du kan bruge til sjov og personlige forbrug. Har du svært ved at lave et overblik, er det en god idé at få hjælp af din bankrådgiver.

Investér dine penge og lad dem vokse

Har du allerede et godt overblik over din økonomi, med abonnementer der passer til dig, og en god opsparing? Så kan du overveje at investere dine penge. Ved du ikke særlig meget om at investere penge, er der firmaer som Acorns og Robinhood som investerer dine penge for dig. Ved begge firmaer sidder der professionelle og våger over firmaers opgang og nedgang. Når firmaernes værdi stiger, vil de investere pengene i de firmaer for dig, men skulle firmaernes værdi falde, vil de fjerne investeringen. Du kan selv vælge hvor meget du vil investere, og om du ønsker at investere på en månedlig basis eller en enkelt gang.