Senge på afbetaling – Vejen til en god søvn

af

At sove godt er nødvendigt. Det er videnskabeligt bevist at du skal sove 7+ timer i døgnet for at fungerer og det er uanset hvor gammel du er. Sover du dårligt, har ondt når du vågner eller bare vender og drejer dig inden du falder i søvn, så tæller det ikke 100%.

Du er dermed i risikogruppen for at blive syg eller performe dårligere på jobbet. Faktisk kan du med bare 5 timers søvn i 2-3 dage falde med helt op til 30% i indsats.

Men at købe en ny seng er ikke bare noget man gør hver dag. Den skal holde længe, være perfekt til din krop og ikke mindst sikre at du får en god søvn.

Det kan være en udfordring i sig selv at finde, men særligt når man er to skal man have individuelle løsninger i samme seng og det er altså ikke billigt.

Lån til en seng

Her kommer muligheden for at låne til en seng ind i billedet. Det lyder måske tosset, men det er ikke anderledes end når du låner til TV, briller, Hårde hvidevarer eller andre ting der snart er blevet så normalt ikke at betale med det samme.

Senge er det nyeste man kan låne til, lige som så mange andre ting i dagligdagen. En seng holder. En god seng holder nemt i 15-20 år. Det er altså en virkelig god investering at købe en rigtig god seng fra start.

Men vidste du at det er super nemt at låne til en seng, hvis du bare finder de rigtige at gøre det hos. Du behøver nemlig ikke tage et lån i banken eller optage lån på nettet. Det kan gøres ganske simpelt når du køber den og i en og samme proces. Du skal bare slet ikke have kortet op af lommen.

Hos f.eks. Sleepzone, kan du finde et stort udvalg af senge og ikke mindst et stort udvalg af producenter og forhandlere der gerne vil hjælpe med at købe en seng på afbetaling.

En anden mulighed er ViaBill

Du kan naturligvis købe sengen hos en af dem som har muligheden for afbetaling. Mange benytter i dag ViaBill som låne/afbetalings mulighed, men der findes også dem der arbejder direkte sammen med banker eller online lånevirksomheder. Hvis du synes det er dyrt eller besværligt, så kan du hos alle dem, der tilbyder ViaBill som betalingsmiddel, faktisk købe på afbetaling. Det er lige gyldigt hvilke varer du ønsker dig.

Hvis du vil have en liste over alle de shops der understøtter ViaBill, så kan du finde den her.

Det gode ved ViaBill er at du op til 2000 kr slet ikke betaler hverken renter eller gebyrer. Hvis du gerne vil købe for mere end det koster det en lille smule men det er ikke så dyrt som man skulle tro.

Om netop dine senge pusher er med på listen kan du jo lige kigge på og ellers er der mange muligheder.

Hvis du vil læse mere om senge så kan du gøre det på bolex.dk

Uanset hvor du køber din seng, så bør læse grundigt om hver seng. Sleepzone er super dygtige til at hjælpe dig videre i dit valg.