At holde ferie er en ting vi alle ynder, og det er en måde hvorpå vi kan koble af fra hverdagens stress og jag. Men ferier er dyre og til tider må vi helt undvære dem hvis pengepungen er for let. Men man behøver faktisk ikke have en overfyldt bankkonto for at kunne få råd til en god, sjov og underholdende ferie i Danmark. Men hvordan?

Her får du et par gode tips og tricks til hvordan du bedst muligt kan finansiere din næste ferie indenfor landets grænser.

Billeje og overnatning; research og sammenligning

Vælger du at holde din ferie i Danmark og har du ikke selv en bil til rådighed, så vil billeje være en forudsætning for din ferie. Ønsker du at holde udgifterne til ferien helt i bund, så er det en god idé at gøre et grundigt stykke forarbejde inden du lejer eller skriver under på noget.

Der findes nemlig et hav af eksempelvis biludlejere, og de kan have forskellige tilbud og priser, som kan være nyttige at kende og sammenligne. Hos Easyterra.dk kan man netop skrive ens oplysninger ind vedrørende hvilken dato man ønsker at leje en bil, hvilken størrelse bilen skal være og i hvor lang tid man gerne vil leje den, for derved at få en liste over biludlejere og deres priser på netop denne efterspørgsel.

Det samme gælder booking af hotel, airbnb, campingplads eller lignende. Her kan man også benytte sig af sammenligningssider for at finde det bedst tilbud. Ved at bruge disse såkaldte sammenligningssider til billeje eller overnatning kan man faktisk ende med at spare tusindvis af kroner, hvilket gør at der bliver bedre råd til ferien.

Begræns din liste af oplevelser

Er ferien i Danmark det du drømmer om og er planen at leje en bil og besøge landets forskellige regioner og seværdigheder, så kan det være en fordel at begrænse antallet af besøgte steder, da det ellers kan blive meget dyrt.

Først kan du med fordel finde den perfekte lejebil til din ferie her, og så kan du lægge en rute, hvor du kun udvælger en lille håndfuld af seværdigheder eller steder, som du vil besøge.

I stedet for at satse på at besøge alle landets regioner og gøre ophold i alle de større byer, så er det både mere økonomisk og tit også mere givende at lægge en mindre rute, hvor man så har mere tid til at fordybe sig i de steder man besøger.

Er der for mange ting på listen, så har man en tendens til at suse forbi dem og blande de forskellige oplevelser sammen. Desuden er det særdeles dyrt at køre for mange kilometer samt at betale for mange entréer, guidede turer eller lignende.

Er bankkontoen ikke overfyldt men ønsker man alligevel at finansiere en ferie indenfor landets grænser, så er det vigtigt at man håndplukker de oplevelser man mest drømmer om og gemmer de øvrige til en anden ferie, hvor budgettet måske er en smule mere fleksibelt.