LendingWire: Alt hvad du bør vide

af

Alle mennesker kan have brug for at låne penge. Derfor handler det ikke så meget om, hvad man låner til, eller hvorfor man låner. Det handler nærmere om, hvem man låner af.

Derfor får du her en introduktion til en af Danmarks bedste rådgivere og hjælpere inden for forbrugslån og meget andet. Denne rådgiver hedder LendingWire, og dem kan du blive meget klogere på nu.

Hvem er LendingWire?

LendingWire er en del af et større netværk af finansielle eksperter. Det er en underafdeling af virksomheden NeoWire. Herudover er det associeret med virksomheder som FoxyFinans og FoxyKredit, som også er afdelinger under NeoWire.

Hos LendingWire kan du modtage lånetilbud fra virksomhedens partnere. P.t er det altså ikke muligt at tage et forbrugslån eller lignende direkte fra denne udbyder. De kan dog hjælpe dig i den rigtige retning ved at tilbyde dig nogle attraktive lånetilbud fra de virksomheder, som de har et sammenarbejde med.

NeoWire er i sig selv blot en stor virksomhed, der sætter forbrugerne i kontakt med de rette finansielle partnere. Virksomheden har et stort fokus på det skandinaviske marked, og derfor er de yderst kompetent, når det handler om at rådgive og hjælpe personer med at finde de bedste forbrugslån online.

Hvem kan tage et forbrugslån hos denne udbyder?

Siden LendingWire ikke selv udbyder lån, handler det i højere grad om kravene hos deres partnere. Disse partnere har nogle forskellig krav. Nogle af dem vil kun låne til personer, der er mere end 20 eller endda 23 år. Mens andre gerne vil låne til alle myndige personer.

Herudover er der et par krav, som gælder for samtlige udbydere. Du skal:

 • Bestå en kreditvurdering
 • Have dansk adresse og CPR-nummer
 • Have dansk mobil og e-mail

Dette er de vigtigste krav, så hvis du kan leve op til disse, kan denne virksomhed helt sikkert hjælpe dig med at finde det bedste forbrugslån på nettet.

Hvilke finansielle løsninger tilbyder de?

Hos LendingWire hjælper de ikke blot med forbrugslån. De rådgiver og henviser nemlig inden for mange forskellige finansielle områder. Det er jo ikke for sjovt, at hele virksomheden kalder sig for finansielle eksperter.

Forbrugslån

De finansielle eksperter vil gerne hjælpe dig med at finde det helt rette lån. Dette gør, de ved at matche dine ønsker med de udbydere, de er partnere med. Derved finder de det perfekte match, så du kan starte dette finansielle kapitel på en positiv måde.

Vil du gerne vide mere om denne type af lån? Læs mere om forbrugslån.

Refinansiering

Virksomheden tilbyder at hjælpe dig med at refinansiere dine lån. Så hvis du har et eller flere dyre lån, kan du overveje en refinansiering, da dette kan skaffe dig nogle bedre vilkår.

Samlelån

Samlelån minder en smule om refinansiering, så her er LendingWire også eksperter. Hvis du vælger at samle alle dine lån hos én udbyder, kan dette ende med at spare dig en masse penge.

De finansielle eksperter hos LendingWire kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted at samle dine lån, så du pludseligt har flere penge mellem hænderne, uden at din gæld er steget.

Kreditkort

Virksomheden kan også rådgive og hjælpe dig, når det kommer til kreditkort. De mener nemlig, at dette er den perfekte løsning til dig, som gerne vil have lidt penge i reserve.

Sådan optager du let et forbrugslån

Det er super let at få hjælp fra eksperterne hos LendingWire. Du besøger blot deres hjemmeside, og så kommer det hele af sig selv. Hvis du vil have en eksplicit guide, så se herunder:

 • Besøg hjemmesiden
 • Vælg, hvor meget du ønsker at låne
 • Tryk ”Ansøg”
 • Læs de forskellige lånetilbud
 • Vælg det perfekte lån for dig

Så simpelt er det altså. LendingWire giver dig mulighed for at finde nogle attraktive lånetilbud, og det er helt gratis. Så hvis du gerne vil have hjælp til at træffe den bedste økonomiske beslutning, bør du uden tvivl søge hjælp hos denne virksomhed – det er jo gratis, så du har intet at tabe.

Her er de vigtigste vilkår

Der er altså nogle forskellige vilkår, når du optager et lån. Da LendingWire tilbyder lån fra flere forskellige udbydere, vil vilkårene også være forskellige. Du bør dog altid kigge efter disse vilkår, når du søger om et lån:

 • ÅOP
 • Løbetid
 • Rente
 • Gebyrer

Hvis du husker at læse alle vilkår (også det, der står med småt), kan du være sikker på at få en god aftale i hus. Derved får du lidt flere penge mellem hænderne, og du kan eventuelt undgå nogle økonomiske skrupler, da der pludseligt vil være et lidt større pusterum, hvad angår din økonomi.

Sådan finder du det billigste lån hos LendingWire

Det er ganske let at finde det billigste lån, når man anvender en tjeneste som denne. Virksomheden gør faktisk langt det meste af arbejdet for dig.

En af de bedste ting ved at anvende denne sammenligningstjeneste er, at de vælger de bedste lån til dig. Derved undgår du at skulle kigge igennem 50 eller 100 forskellige lånetilbud. Hos LendingWire er det simpelt: Du får mellem 5 og 10 tilbud, og så skal du blot vælge det bedste og det billigste lån.

De partnere, som du låner af, vil hurtigt kigge din ansøgning igennem, og hvis du bliver godkendt til at låne, så vil du hurtigt have pengene på din konto.

Tilbud på forbrugslån og meget andet

Hos denne virksomhed kan du få tilbud på lån, der varierer i størrelse. Du kan ansøge om et lån på blot 8.000 kroner, men du kan faktisk også ansøge om et lån på helt op til 400.000 kroner. Der er altså noget for enhver smag og en enhver økonomi hos denne finansielle rådgiver.

Herudover kan de sende dig tilbud og nyhedsbreve, så du altid er opdateret, hvis der kommer nye tilbud, som kan være relevante for dig. Lyder det godt? Så bør du besøge dem og se, om de ikke kan hjælpe dig.