Kvikto – lån der er kvikkere end kvik

af

Nu skal det handle om låneudbyderen, Kvikto. For hvem er det lige, at de er? Hvilke lån tilbyder de? Og hvad kan de ellers tilbyde?
Ligegyldigt om du leder efter et boliglån eller et forbrugslån, så er det essentielt, at du sætter dig godt ind i tingene, før du låner. Derfor får du her en grundig gennemgang af, hvad du kan forvente, og hvad du skal vide om denne udbyder.

Hvem er Kvikto?

Kvikto er 100 procent danskejet firma og låneudbyder under Finans 247 ApS, som kan tilbyde alt fra 3.000 til 15.000 kroner.

Kviktos værdier er, at de låner ansvarligt til kunderne. Det er essentielt for dem, at de ikke er med til at skabe en værre økonomisk situation for deres kunder. Derfor er de særligt grundige, når de skal foretage kreditvurderinger af kunderne. Så hvis du får et afslag fra denne udbyder, skal du ikke gøre dette til et kritikpunkt – dette er blot den ansvarlige måde, hvorpå man driver en lånevirksomhed.

Kvikto er en underafdeling af Finans 247 ApS, som er registreret ved Finanstilsynet. Herudover er denne virksomhed registreret hos Dansk Kredit Råd, hvilket vil sige, at kunderne altid får en sikker mulighed for at låne penge.

I firmaet findes der en masse kompetente og erfarne mennesker. Disse mennesker løser mange opgaver, og de er samtidig med til at oplære nye talenter, som kan holde energien og den ungdommelige entusiasme vedlige i virksomheder.

Hvordan foregår låneprocessen?

Hvis du vil optage et forbrugslån hos denne udbyder, er der ingen grund til panik, det er nemlig så let, at alle kan finde ud af det. Det er faktisk så simpelt, at det kan beskrives gennem tre simple trin:

 • Lav en ansøgning på hjemmesiden: Her skal du indtaste dine personlige oplysninger, hvor meget du vil låne og så videre.
 • Giv Kvikto adgang til dine skatteoplysninger: Kvikto kan selv indhente disse oplysninger, hvis du giver dem samtykke til dette. Disse oplysninger er ofte nødvendige, hvis din låneansøgning skal godkendes.
 • Underskriv låneaftalen med NemID: Hvis du bliver godkendt til at låne, mangler du blot at sætte en underskrift med NemID, og så er aftalen i hus.

Herefter skal du blot vente på, at lånet bliver udbetalt til din NemKonto. Af sikkerhedsmæssige årsager, kan lånet kun overføres til den NemKonto, der er tilknyttet dit CPR-nummer. 

Her er de største fordele ved at tage et forbrugslån hos Kvikto

Der findes mange fordele, som man kan opnå ved at tage et forbrugslån – især hvis man tager dette hos den rigtige udbyder. Hvis du tager et forbrugslån hos Kvikto, vil du opleve disse fordele:

 • Det er en fleksibel mulighed for at låne penge
 • Priserne er nogle af de bedste, hvad angår forbrugslån online
 • Lånet giver dig mulighed for at få lidt ekstra plads i budgettet
 • Alle lån hos denne udbyder er transparente
 • Alle lån er 100% sikre

Dette var blot nogle få af de mange fordele, som man kan opleve, hvis man vælger denne udbyder.

Her er fem af de mest stillede spørgsmål til udbyderen

Der bliver stillet en del spørgsmål, der omhandler forbrugslån. Disse bliver både stillet af kunder, der allerede har et lån, eller af kunder, der ønsker at optage et forbrugslån.

#1 Skal jeg stille sikkerhed for mit forbrugslån?

Du vil aldrig skulle stille sikkerhed for dit lån hos Kvikto.

#2 Hvad kan jeg låne til?

Hos denne udbyder respekterer de dit privatliv. Derfor stiller de ingen spørgsmål til, hvorfor du vil låne penge, og du kan bruge pengene, som du vil.

#3 Kan jeg forhøje mit forbrugslån?

Hvis du har en kredit hos Kvikto, så kan denne desværre ikke forhøjes p.t.

#4 Kan jeg lave en ekstraordinær indbetaling?

Hvis du har en kredit, kan du godt lave en ekstraordinær indbetaling på denne. Du skal blot overføre beløbet til Kvikto gennem en bankoverførsel. Du kan indbetale en smule af kreditten eller det hele.

#5 Hvad betyder ÅOP?

ÅOP betyder ’årlige omkostninger i procent’, og dette er en god indikator for, hvad det rent faktisk koster at låne penge. Denne indikator kan du også se, når du kigger på forbrugslån eller kreditter hos Kvikto.

Hvem kan tage et forbrugslån hos Kvikto?

Det er som sagt ikke alle, der kan blive godkendt til et lån hos Kvikto. Men hvilke krav er der?

 • Du skal kunne bestå en manuel kreditvurdering
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en dansk adresse
 • Du skal have en NemKonto
 • Du skal være minimum 21 år
 • Du skal have et dansk mobilnummer og en dansk e-mail

Dette er langt størstedelen af kravene, så hvis du opfylder disse, har du en god mulighed for at blive accepteret til en kredit hos denne udbyder.

Hvordan ser priserne ud?

Den største fordel ved at låne penge hos Kvikto er prisen. Men hvad koster det så? Priserne ligger omkring 12,5 procent i rente. Dette er i den lave ende af, hvad lån og kreditter normalt koster online. Det er faktisk også en lavere rente, end hvad du finder i flere banker, når man taler om lån til forbrug.

Herudover vil du kunne få et fradrag på cirka 30 procent fra skat, da alle dine renter bliver indberettet.

Sådan kan du kontakte Kvikto

Hvis du har spørgsmål omkring dit forbrugslån eller et andet emne, kan du kontakte Kvikto på flere forskellige måder. Dette gælder både for personer, der allerede har en kredit, og for personer, der potentielt kunne være interesseret i at få en kredit hos denne udbyder.

Du kan blandt andet kontakte dem på telefon på alle hverdage mellem klokken 09 og 17. Her vil du komme igennem til deres flinke medarbejdere, som sikkert kan hjælpe dig.

Herudover kan du sende en besked gennem deres hjemmeside, eller du kan sende dem en e-mail. De garanterer svar inden for 24 timer, hvis det er mellem mandag og fredag.

Dette er en ganske solid udbyder, og du er forhåbentligt blevet en smule klogere, efter du har læst disse informationer.