Der er flere muligheder og løsninger, hvis du vil i gang med ekstern kundeservice. Det smarte er heldigvis, at der, uanset din situation, vil være en fleksibel løsning derude, der passer perfekt til dig og det, du ønsker.

Disse muligheder dukker hele tiden op, og de er særligt oplagte, hvis du har kontor eller virksomhed inde i større byer. Her er mulighederne presset mere sammen, og derfor er de også mange steder lige rundt om hjørnet.

Du kan derfor passende have besøg af dine kunder på kontoret, hvorefter I kan bevæge jer over i nabobygningen for at sætte jer, få en kop kaffe og holde jeres møde. Det er en form, der er en del anvendt i dag, hvor det hele går lidt stærkt, og hvor man på kryds og tværs besøger hinanden – både som kunde hos andre, og når andre lægger vejen forbi dig som kunder. Det er desuden en måde at få set lidt af omgivelserne på samt mærke byens puls, og det kan også skabe lidt positiv afveksling.

Det smarte ved et callcenter

Med et callcenter kan du få hjælp til kundeservice i din virksomhed. Det er en måde at outsource den direkte kundeservice med dine kunder, uden at dine kunder overhovedet vil mærke til det. På den måde kan du lade andre stå for kundehenvendelserne via et ekstern firma, og så kan du fokusere på de mange andre ting, der i mellemtiden kan få virksomheden til at vokse.

Denne løsning er også oplagt, hvis du generelt ikke føler for kundekontakt, eller hvis du har erfaret, hvor meget tid i løbet af en arbejdsdag, det kan kræve. Hvis du har mange kunder, giver det sig selv, at du potentielt set også kan modtage utroligt mange kundehenvendelser. Derfor har de fleste virksomheder da også dedikerede supportmedarbejdere ansat. Og her kan du i stedet vælge den smarte og fleksible løsning med et callcenter.

Ryk kundeservice ud i mødelokaler

Mødelokaler er en fleksibel løsning, hvor du kan få ekstern kundeservice til at gå helt perfekt op. Hvis du skal holde møde med et udvalg af kunder, har du altså mulighed for at arrangere mødet i et mødelokale. Det er en billig måde at få andre steder til at stå for lokalerne. Måske din virksomhed ikke har et velegnet mødelokale, og derfor er dette en smart løsning.

Løsningen er især også smart midt inde i byen, hvor der er mange mindre virksomhedslokaler, og der ikke er plads til at ekspandere og udvide af naturlige årsager. I stedet er der altså de mange forskellige muligheder for mødelokaler rundt omkring. Med et billigt mødelokale københavn er det altså en praktisk løsning, og et fleksibelt alternativ, til et mødelokale.

Fordele ved at holde det væk fra kontoret

Når du vælger et mødelokale ude i byen, vil dine kunder blive budt velkommen i receptionen på en hyggelig, afslappet og behagelig måde, inden de fortsætter med dig til kontoret. Det er en god entré, hvor alle kan få hilst på alle mere casual, så man ikke først ser hinanden for første gang, når man sætter sig anspændt i stolene rundt om bordet i mødelokalet.