Vi tænker tit på investeringer som noget vi investerer i et aktiv, men det kan sagtens handle om andre ting. En investering kan nemlig også være noget, som vi ved vil betale sig på sigt. I forbindelse med din bolig, handler dette tit om energieffektive og energibesparende løsninger. Det kan du læse lidt mere om her og finde ud af, om det også vil være en god investering for dig. 

Energioptimering kan betale sig

Der er efterhånden mange gode eksempler på at energioptimering kan betale sig over tid. Det kan på mange måder sammenlignes med en langsigtet investering i et aktiefond eller indeks, der man ikke nødvendigvis forventer at få sin investering igen med det samme, men investerer i et forholdsvis lavrisiko aktiv med håb om, at det vil betale sig på sigt. Præcis sådan, er det også med hulmursisolering og andre energibesparende løsninger.

Når vi taler om energioptimering, så handler det om løsninger som gør at du spilder mindre energi. Det kan for eksempel være gennem isolering, men også ved hjælp at smart innovationer som varmepumper, jordvarme og solceller. En kombination af disse, vil for eksempel udgøre en hyperenergiefektiv bolig. Det er svært vanlig for nybyg, at man planlægger energieffektive løsninger fra start af, netop fordi det er besparende på flere områder. Det udelukker dog ikke, at man kan energioptimere ældre bygninger og boliger også. Det kan stadig give enorme besparelser på sigt.

En anden fordel med denne type løsninger, er også at de kan få din bolig til at øge i værdi. Det er en god investering for dig, der gerne vil sælge din bolig til en god pris.

Hulmursisolering er en god investering

At investere i at få isoleret sin hulmur, er en god investering, for dig der vil spare penge og for dig der vil spare klimaet for unødvendigt hård belastning. Tjek om dit hus kan få en hulmursisolering, og overvej muligheden for at få din hulmur isoleret. Dette gør ikke kun at din bolig holder meget bedre på varmen, det sørger også for at den bliver bedre lydisoleret. Det kan være rart for dig, der bor i et område med meget støj. Det er med andre ord også en investering i din velvære.

Det er en investering at få lavet en hulmursisolering, men det behøver ikke at være så dyrt. Hulmursisolering pris hos Dansk Efterisolering, kommer an på hvor meget du skal isolere. Det er også vigtigt at huske på, at hulmursisolering også kan sikre din bolig mod fugt og råd – og det er også en god investering. Det er nemlig meget dyrere at udbedre skader efter råd og fugt, end det er at forebygge mod dem.

Når du hulmursisolerer, så sørger du for at varmen ikke bare siver ud gennem hulmuren, men bliver i din bolig. I et land som Danmark,  der vi har forholdsvis kolde vintre, så er dette en nødvendighed. Det vil på sigt kunne spare dig for mange dyre varmeregninger, siden varmen bliver brugt langt mere effektivt. Hulmursisolering, er i lighed med andre energioptimerende løsninger, en investering der kan betale sig.