Drømmebilen er lige udenfor rækkevidde for mange danskere, men det behøver den ikke at være. I dag findes der flere løsninger, hvis du gerne vil have en ny og lækker bil. Her kan du læse mere om, hvordan du kan gøre drøm til virkelighed.

Hvorfor er bil så dyrt i Danmark?

Det er dyrt at købe bil i Danmark. Det er der flere grunde til, men hovedsageligt handler det om den afgift der er, på at importere biler her til landet. Det gør at drømmebilen, måske er endnu mere uopnåelig her. Norge og Italien er de eneste to lande i Europa, der er dyrere at eje en bil i, men det gør det ikke nemmere for dig lige her og nu. Der er intet at gøre med de høje bilafgifter her i landet, men det er godt at danne sig et overblik over hvad det du vil have rent faktisk koster. Ikke bare når det kommer til at købe bilen i sig selv, men også i forhold til månedlige omkostninger. Når man lægger det hele sammen, kan det blive mere end man måske går og tror.

Det skal dog ikke tage modet fra dig. Det at have realistiske forvæntninger er dog et godt udgangspunkt, når du skal købe ny bil. Det er en god ide at se på, hvor meget kapital du rent faktisk har, hvad du eventuelt kan sælge den gamle bil for og hvad der skal til, for at købe en ny. Behøver du at købe det hele på en gang? Kan du finde en løsning der du køber den på ‘afbetaling’, eller er leasing måske løsningen for dig?

Find det perfekte billån

Der er flere løsninger til dig der gerne vil have en bil der måske er lidt udenfor budgettet, men det behøver ikke at stoppe dig. Der findes heldigvis gode billån, der er specialdesignede for, at du skal få den bil du drømmer om. Her er vilkår og betingelser tilrettelagt efter dine behov, og du kan nemt og hurtigt tage et lån, der kan gøre drømmen til virkelighed. Der findes mange gode billån på markedet, det vigtigste er at du finder et der passer til dig og dine behov.

At have sin drømmebil gør noget med livskvaliteten. Det er bare lidt federe at køre rundt i noget man er virkelig glad for, at selv en lille køretur for at købe ind, bliver et lille eventyr. Du lever kun èn gang, og derfor er det ingen pointe i at nøjes med det nest bedste, når drømmebilen er lige udenfor rækkevidde. Det kan godt være du ikke kan lægge hele beløbet på en gang, men det er præcis det billån er til for. Du skal bare finde det helt rigtige lån. Det er ingen grund til at tage for dyrt et lån, med vilkår der ikke passer til dine behov. Derfor er det helt essentielt at du finder det helt rigtige.

Du skal også overveje grundigt om du har råd til at tage det lån du ansøger om. Det er en god ide at sammenligne flere lån inden du vælger at underskrive en låneaftale med NemID, og det er altid en god ide at være realistisk omkring, man kan overholde betingelserne i låneaftalen. Du skal også sørge for at du opfylder de vilkår, som det bestemte lånefirma sætter. Du skal som regel opfylde en aldersgrænse der er minimum myndighedsalder, 18 år, du skal heller ikke have betalingsanmerkninger eller pågående inkassosager og du skal bo i Danmark. Disse vilkårerne er lidt forskellige fra bank til bank, men det er altid en god ide at være sikker på at man opfylder disse, inden man ansøger.

Der er også stor forskel på hvor dyrt det er at tage et forbrugslån, derfor er det en god ide at undersøge dine muligheder nøje, og sammenligne for at få den bedste mulige pris.