Går du også tit med en sang på hovedet, som der bare ikke vil forsvinde, og den eneste måde den kan komme ud af hovedet er ved at lytte til den. Med Spotify kan du via internettet have adgang til musik fra hele verden, så uanset hvilken sang du har på hjernen, kan du finde den i Spotifys enorme musikbibliotek. Og det behøver ikke koste dig en krone, så se bort fra lån for et øjeblik!

Når du har downloadet Spotify, skal du oprette en bruger. Det kan du nemt gøre med din e-mailadresse eller tilkoble din facebookprofil, for hurtig og nem opsætning af Spotify. Når du har oprettet din bruger, kan du gå i gang med at lytte til din yndlingsmusik med det samme. Du kan også gå på opdagelse i ny musik eller lytte til færdiglavede playlister. Der findes flere hundrede forskellige playlister, hver og én designet til at ramme præcis det humør du befinder dig i.

Sangene bliver spillet direkte fra nettet, uanset om du er på wi-fi, eller på mobilnettet, vil du altid have adgang til musikken på Spotify. Skulle du befinde dig et sted uden for nettes rækkevidde, kan du downloade dine favoritsange på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om der er net eller bruge unødvendig data på det.

Vil du undgå reklamer imellem dine sange, kan du vælge at betale et mindre beløb om måneden og få Spotify Premium, som fjerner alle reklamer på din Spotifyprofil. Både bannerreklamer og dem du hører imellem sangene. Så er der slet ikke nogen afbrydelser eller distraheringer til at ødelægge dit musik-flow. Er du studerende, kan du endda få Spotify Premium til halv pris. Så kan du lytte endnu billigere til din yndlingsmusik imens du læser.

Der findes meget få konkurrenter der kan leve op til Spotifys omfattende brugervenlighed, kæmpestore musikbibliotek og musikkvalitet. Hvor andre musiktjenester er henvendt mod bestemte brugere af bestemte enhed, favner Spotify mere bredt, og alle kan være med, uanset hvilken computer eller mobiltelefon du har. Derudover er det også kunstnerne der selv bestemmer hvor deres musik skal være tilgængelig, og her vælger langt de fleste kunstnere Spotify.

Spotify er derved den mest populære mobile musiktjeneste i verden, selv med nogle store konkurrenter i ryggen. De har formået at forblive de største med deres store udvalg af musik og deres brugervenlighed. Så Spotify er helt sikkert også det rigtige valg for dig.