Har du forbrugslån, som du gerne vil have afbetalt? Eller har du et boliglån eller et billån som presser din økonomi, så du ofte ikke kan betale til tiden, eller som påvirker din levestandard, fordi du ikke har råd til at komme ud og spise, ferier eller lignende? Ja faktisk så blev der lavet hele 358.000 kviklån sidste år og tallet har eksploderet i de senere år, hvilket betyder at du ikke er alene. Men vil du gerne ud af det, så bør du læse denne artikel, hvor vi giver dig tips til hvordan du komme ud af denne gældsspiral og ind i en sneboldeffekt, hvor din gæld bliver afbetalt hurtigere og hurtigere for hver måned der går.

 

Tjen penge som freelaner

Når du er freelancer, så laver du de ting som du selv har færdighederne til. Hvis du eksempelvis er god til at skrive, så kan du blive freelane tekstforfatter, og lave tekstarbejde for virksomheder. Der er utroligt mange som søger netop en tekstforfatter til at lave opgaver for dem. Selv nogle bloggere brugere tekstforfattere til at lave nye blogindlæg, fordi de måske har andre projekter og her kan du også tjene penge rimeligt hurtigt og uden opstartsomkostninger.

 

Hvor kan du tjene penge som freelancer?

Hvis du gerne vil tjene mange penge som freelancer, og måske ikke føler at du tør at gribe telefonen og ringe til forskellige potentielle kunder, så findes der et sted der hedder Fiverr. Fiverr er en enorm markedsplads for freelanere, hvor virksomheder og privatpersoner finder freelanere der kan hjælpe dem med nogle bestemte opgaver.

 

Hvad er Fiverr?

Fiverr blev grundlagt i 2010 i Israel og som har skabt en platform for freelancere over hele verden. Platformen blev skabt så folk havde mulighed for at købe eller sælge en masse forskellige digitale services, som ofte blev lavet af freelancere og iværksættere. Servicen inkluderede dengang primært oversættelser, grafisk design, video redigering og programmering. Alle services koster 5 dollars, men kan også tilbydes op til flere tusinder kroner med ekstra jobs derinde.

 

Hvor meget kan du tjene?

Du kan tjene adskille tusinder kroner om måneden ekstra, ved at lave jobs eller gigs som de bliver kaldt på Fiverr. Du skal dog huske at når de kun koster 5 dollars per opgave, så skal du være rimelig hurtig og effektiv når du løser disse opgaver, for at tjene så mange penge som muligt. Hvis du vil finde vide mere om at tjene penge på fiverr, så kan du læse om dem her

 

Afbetal din gæld

Nu hvor du er begyndt at få nogle flere penge i kassen, så skal du lave en fast konto hvor disse penge kommer over på. Derefter så skal du fast overføre de penge du tjener hver eneste måned til de lån du har som er de dyreste. Nogle forbrugslån har højere rente end andre og så er det naturligvis dem du skal afbetale først. Når de er afbetalt, så bruger du de penge du normalt havde brugt på dette lån og overføre dem til det næste lån. Og det forsætter du med indtil at du har fået aftalt alle dine lån.

Til sidst kan du bruge alle de penge du ellers havde brugt på afbetalinger på de forskellige lån og dem som du har tjent som freelancer, på en opsparing i stedet for. Og vupti, nu er du gældfri og med et økonomisk sikkerhedsnet.