Brugerbetingelser

Alt indhold på home-banker.dk tjener udelukkende til at informere om dine muligheder for at optage privatlån. Oplysninger her på siden må på ingen måde anvendes som erstatning for professionel, kompetent finansiel rådgivning af eksperter inden for privatøkonomi.

Selv om vi har lagt et stort arbejde i at skabe den mest gennemarbejdede indhold om privatlån på dansk, vil vi aldrig kunne komme ud i alle kroge og hjørner af de emner, vi behandler her på siden. Samtidig kan vi heller aldrig tage højde for alle de parametre, der har betydning for netop din privatøkonomi.

Derfor bør du være opmærksom på, at indholdet her på home-banker.dk kun er af orienterende karakter. Du bør aldrig træffe en beslutning om f.eks. valg af låneudbyder, lånebeløb eller løbetid på et lån, alene ud fra de generelle anbefalinger og råd, som vi kommer med i vores artikler, videoer og andet indhold.

Samarbejde om siden

Home-Banker.dk samarbejde med Adservice,.com, der er en affiliate virksomhed, som har samlet langt de fleste låneudbydere på det danske marked i en let overskuelig liste. Denne liste fremgår på alle vores sider med lånesammenligning. VHome-Banker.dk har altså ikke selv udviklet denne liste og ej heller indgået aftaler med de enkelte Låneudbydere.

Home-Banker.dk modtager provision ved hvert optaget lån fra den enkelte låneudbyder. Dette sker gennem Adservice.com’s internet systemer, hvor de også får en andel. Home-Banker.dk er lige som andre der benytter denne service underlagt de krav der er fra deres side. Vi har ikke mulighed for at rette i de oplysninger der vises, men har for vished at det er 100% i overensstemmelse med Dansk lovgivning.

Søg professionel hjælp til din privatøkonomi

Har du brug for at låne penge, er det altid et rigtigt godt tidspunkt at søge professionel rådgivning fra finansielle eksperter i f.eks. din egen bank eller et af de firmaer på nettet, der tilbyder den slags personlige ydelser.

De kan sætte sig meget mere detaljeret ind i dine faktiske økonomiske forhold, og vil oftest også kunne bestå dig, hvis du skal

  • vælge den bedste låneudbyder til dit lån
  • forhandle renter på eksisterende lån
  • samle flere små lån til et større, samlet lån
  • vælge den bedste anvendelse af uventede penge

Kun ved at bruge professionelle eksperter, der har mulighed for at nærstudere din aktuelle privatøkonomi, er du sikker på, at du får præcis den løsning på dine finansielle udfordringer, som passer til netop din situation.

Vi kan ikke drages til ansvar for din brug af sidens informationer

Så selv om vi har gjort alt for at gøre indholdet så korrekt og tidssvarende som muligt, kan vi ikke drages til ansvar for de handlinger, du foretager på baggrund af vores anbefalinger – eller for eventuelt økonomiske følgevirkninger heraf.

Vi formidler udelukkende viden om privatlån og privatøkonomiske beslutninger på et generelt niveau. Samtidig tilbyder vi heller ikke uafhængig privatøkonomisk rådgivning, ligesom vi ikke besvarer henvendelser om konkrete anbefalinger i netop din situation.

Disse bør altid træffes i samarbejde med de føromtalte finansielle eksperter fra banker eller privatøkonomiske tjenester på nettet.

Ophavsret

Xcale Group er udgiver af home-banker.dk og ejer som udgangspunkt de immaterielle rettigheder til alt indhold på home-banker.dk.

Det er forbudt ifølge dansk lov om ophavsret at kopiere, sælge, videredistribuere eller på anden måde gengive indhold fra siden, uden vores udtrykkelige, skriftlige godkendelse heraf.

Undtaget fra dette er kortere citater med tydelig kildeangivelse og – hvis elektronisk udgivet – link til den konkrete side, som citatet er taget fra.

Forbehold for ændringer i lovgivning og faktiske forhold

Alt indhold er udarbejdet efter vores redaktionelle retningslinjer for siden af eller i samarbejde med erfarne finansielle eksperter inden for privatøkonomi og udlånsvirksomhed på nettet.

Markedet for onlinelån er dog altid i konstant udvikling med nye produkter og lånemuligheder til følge. Samtidig kan ny lovgivning og nye lovindgreb på området resultere i pludselige ændringer. Begge dele skal vi først have tid til at undersøge nærmere, for at sikre at vi giver dig den mest korrekte og veldokumenterede information på området.

Derfor kan det i perioder forekomme at dele af indholdet på bestemte sider, ikke er fuldstændigt opdateret i forhold til de seneste lov- eller praksisændringer på området. Vi anbefaler derfor altid, at du foretager en hurtig Google søgning om sådanne nylige ændringer, inden du eventuelt bruger informationerne her på siden.

Skulle du falde over oplysninger og anvisninger, der trænger til at blive opdateret, vil vi blive glade for at modtage en henvendelse herop på [email protected].