Brug Disse Tools og Metoder Til At Kickstarte Din Start Up

af

Som start up, kan det være svært at bevare overblikket, når det kommer til at finde rundt i alle de forskellige tools og metoder der findes. Læs her mere om hvilke tools og metoder du skal bruge til dig og din start up.

Lean Canvas

Lean canvas, er et super godt alternativ til den almindelige forretningsplan som vi kender. Den giver dig nemlig mulighed for at dokumentere hele din forretningsmodel på kun 1 side.

I et lean canvas, kommer du hurtigt ind på alle de vigtige faktorer som påvirker din start up. I dit lean canvas beskriver du følgende punkter:

  • Kundesegmenter
  • Problemet din start up løser
  • Din løsning på problemet
  • Din ’value proposition’ også kaldet dine ’unique selling propositions’ eller USP
  • Dine indtægtsmuligheder
  • Hvilke salgskanaler du vil benytte
  • Nøglemålinger – hvordan du måler din succes.
  • Omkostninger
  • Hvordan vil du forsvare dig mod dine konkurrenter

Så med lean canvas kan både du og dine eventuelle investorer nemt danne jer et overblik over din forretningsmodel.

WordPress og Shopify

Alle virksomheder, store som små, har i dag en hjemmeside. Her kommer 2 bud på hvilke super nemme CMS-systemer, hvor du nemt selv kan lave din egen hjemmeside. Alt efter om det er en webshop du vil lave eller om det er en ’almindelig’ hjemmeside.

WordPress

WordPress startede ud som et nemt blog-system, som man brugte når man oprettede en blog. I dag er WordPress så meget mere end bare et step du kan oprette en blog, i dag er WordPress verdens mest udbredte CMS-system. Mange kæmpe virksomheder bruger i dag WordPress som deres hjemmeside løsning.

2 eksempler på virksomheder der bruger WordPress i dag er:

Både nyhedsgiganten CNN og second-hand butikken eBay bruger WordPress til deres hjemmesider.

Med WordPress, er mulighederne uendelige og efterhånden er det kun din egen fantasi som kan sætte grænser for hvilke hjemmesider du kan oprette med deres CMS-system.

Shopify

Hvis din start up er en webshop, er det helt sikkert Shopify du skal bruge til at oprette din hjemmeside. Shopify er en super nem løsning, og det fungerer på den måde at du hver måned betaler et fast beløb og så står de for rigtig mange af tingende.

Shopify har flere forskellige pakkeløsninger, alt efter hvor stort dit behov er. Ens for alle pakker er at du altid kan få hjælp af Shopifys 24/7 support.

Med Shopify kan du nemt vælge mellem en masse temaer til din hjemmeside, og så herefter begynde at lave dit eget præg på hvordan du synes din webshop skal se ud.

eTranslate

Danmark er et lille land og det er derfor næsten umuligt for en virksomhed at kun leve af at være på det danske marked. Derfor får din start up på et tidspunkt brug for at lave nogle hjemmesider på andre sprog. Her kan du bruge servicen eTranslate.

Med eTranslate, kan du få oversat din hjemmeside til alle verdens forskellige sprog. Udover dette kan de også hjæple dig og din start up, med at korrektur læse jeres vigtige tekster som I f.eks. sender til store kunder eller måske jeres hjemmeside.

Canva

På Canva, kan du nemt selv sidde og lave dine egne forskellige billeder og designs til f.eks. din start ups hjemmeside, reklamer, Facebook, Instagram, visitkort og meget andet. Dette er helt sikkert et godt Tool til en start up, som ikke har ressourcerne til at få professionelle grafikere til at designe alle deres kreative materialer.

Ved at læse ovenstående, har du forhåbentligt fået skabt et overblik over nogle super gode Tools og metode du og din start up kan bruge til at skabe succes.