Der kan være en god mening i at gå efter de bedst anmeldte ejendomsmæglere. Umiddelbart kan man tænke, om det kan betale sig, da det kan være, at de ikke kan udrette mirakler lige for dig. Men de bedste anmeldte siger noget om, hvor dygtige de er til at få solgt ejendomme hurtigst.

Og når man har en ejendom til salg, vil man kende alt til, at det ikke kan gå hurtigt nok, og her kan de bedste ejendomsmæglere kommer der til hjælps. Når du skal finde den rette ejendomsmægler, er der en række ting, du kan overveje.

Hvor hører de til, og hvor har de før solgt ejendomme?

Der er store forskelle rundt omkring i landet. Det er altid godt, hvis en ejendomsmægler kender de områder godt, hvor han eller hun skal sælge. Det giver derfor heller ikke mening at få hjælp fra en af de bedst anmeldte ejendomsmæglere fra storbyen, som er vant til at sælge ejendomme her, hvis du skal have solgt en ejendom langt ude på landet.

Med en ejendomsmægler Aalborg får du en dygtig ejendomsmægler, der kender området i- og omkring Aalborg særdeles godt. Modsat storbyen er der helt andre ting at fokusere på her. Det er fx værd at nævne de naturlige omgivelser, og hvor langt man har dertil fra ejendommen.

Hvis en ejendomsmægler selv kommer fra området, kan det også være en fordel i forhold hvad de kan skrive i boligannoncen. Der kan være ting, seværdigheder eller et byliv, der er værd at nævne og få med til kommende købere, der vil falde for dette ved netop at købe bolig i området.

Korsør er et eksempel på et helt andet område, og hos en ejendomsmægler Korsør kan du altså med fordel se blandt de bedst anmeldte i dette område og vælge disse. Så er du sikker på, at de har helt styr på området hér. Det kan også være, at du selv har svært ved at overskue, hvad der egentlig bør fremhæves ved området, hvis du skal sælge, og derfor er det oplagt at få hjælp fra en dygtig ejendomsmægler.

Hvor stor erfaring har de?

Erfaring er altid godt, og hvis du finder en ejendomsmægler, der har stor erfaring inden for området, er du sikret en dygtig fagperson. Det kræver naturligvis erfaring som helt ny ejendomsmægler for at kunne indhente erfaring. Derfor er det også altid en god idé at støtte de nyere i faget.

Men de bedste af de bedste kommer ikke automatisk til positionen – de hviler på en masse erfaring, hvor de har dygtiggjort sig. Du kan derfor undersøge, hvis det er muligt, hvor mange ejendomssalg de fx står bag, og om der er en slags succesrate at finde.

Det er altid langt mere tillokkende at få hjælp fra en erfaren ejendomsmægler, der lader til at have luret faget på en sådan måde, at de oftest lykkes med flotte og gode salg. Hvis du er i tvivl, kan du altid forhøre dig hos forskellige ejendomsmæglere, hvordan de tænker at gribe opgaven an. Herefter kan du opveje de forskellige svar med hinanden og personligt vælge ud fra dem.